۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت
سرخط خبرها

به گفته مدیران آموزش و پرورش خراسان رضوی، دانش آموزان از نظر ذهنی و جسمی دچار تنبلی و سستی شده اند

  • کد خبر: ۱۳۳۷۶۷
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
به گفته مدیران آموزش و پرورش خراسان رضوی، دانش آموزان از نظر ذهنی و جسمی دچار تنبلی و سستی شده اند
نشست گردهمایی معاونت متوسطه آموزش و پرورش استان، بهانه‌ای شد تا چهار حوزه آموزش متوسطه دوره اول و دوم نظری، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کارودانش، تکنولوژی و گروه‌های آموزشی متوسطه و کارشناسی مدارس نمونه دولتی و شبانه روزی دور هم جمع شوند و از الزامات این دوره حساس آموزشی سخن بگویند.

زهرا زنگنه | شهرآرانیوز؛ به گفته معاون اداره آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی،  معاونان آموزش متوسطه باید برنامه ادارات را هویت ساز و رشد دهنده تعریف و بازیابی کنند تا حوزه کاری آن‌ها به سمت نگاه آینده گر هدایت شود.

محمود رضائی بر ضرورت پرورش و تفکر خلاق در دانش آموزان و اهمیت خلاقیت و هنر در نظام‌های آموزشی تأکید کرد و استفاده از برنامه ریزی استراتژیک، تعلیم و تربیت همه جانبه، استفاده از همه ظرفیت‌ها و اتخاذ رویکرد تلفیقی در آموزش و پرورش را به عنوان ویژگی‌هایی کارآمد و نوین برشمرد. وی افزود: آینده نگری و آینده شناسی، به کارگیری شیوه‌های فعال مشارکتی و تجربی در آموزش و استفاده از فناور‌ی های نوین اطلاعاتی و ارتباطی در نظام‌های آموزشی نیز از دیگر ویژگی‌های این نوع آموزش هستند و باید به آن‌ها توجه کرد.

رئیس اداره آموزش متوسطه دوره اول و دوم نظری در حاشیه این مراسم با اشاره به افت تحصیلی شدید دانش آموزان در دوسال و نیم گذشته بیان کرد: در این طرح نگاه ما به این صورت بوده تا با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و فضای حضوری ایجاد شده، تعلیم و تربیت به صورت تلفیقی اتفاق بیفتد. بیشتر به دنبال این هستیم که با توجه به اوضاع جدید، وضعیت تدریس معلمان نیز تغییر پیدا کند.

علی اکبر فنودی درباره برنامه ریزی ویژه برای نسل جدید گفت: تاب آوری دانش آموزان در سال‌های گذشته کاهش پیدا کرده است و از نظر ذهنی و جسمی هم دچار تنبلی و سستی شده اند؛ بنابراین تعلیم و تربیت نباید با روش‌های سابق انجام شود. در این راستا برنامه ریزی‌هایی انجام شده است تا این کمبود‌ها را جبران کنیم. فضای مدارس باید فضای بانشاطی باشد و دانش آموزان را با کار‌های متنوع مهارتی دیگر آشنا کنیم تا احساس نشاط و شادابی کنند.

به عنوان مثال برگزاری اردو‌های درون و برون مدرسه‌ای می‌تواند کمک کننده باشد تا دانش آموزان بخشی از انرژی خود را تعدیل کنند. این مسئول حوزه آموزش و پرورش با توصیه به اولیا برای مراقبت بیشتر از دانش آموزان با توجه به مسائل حاشیه‌ای موجود در جامعه، اضافه کرد: دوران کرونا فرصتی بود تا اولیا نیز در تعلیم و تربیت به آموزش و پرورش کمک کنند. در دوران پساکرونا هم ما این توصیه را داریم تا اولیا در حد توان و تخصص خود برای جبران کاستی‌های آموزشی در کنار مدارس باشند. به عنوان مثال اولیا می‌توانند در برگزاری کلاس‌های تقویتی و فوق برنامه، همکاران ما را در مدارس یاری کنند.

رئیس اداره آموزش متوسطه دوره اول و دوم نظری درباره موضوع کمبود معلم در استان نیز افزود: سیاست دولت این بوده است که کمبود نیروی انسانی را از طریق به کارگیری معلمان شاغل، بازنشسته و حق التدریس جبران کند. باوجود به کارگیری همه این ظرفیت ها، باز هم وزارت آموزش و پرورش با کمبود نیرو مواجه شد و درنهایت برای جذب ۱۲۰۰ نفر در قالب خرید خدمات مجوز صادر کرد. از این تعداد ۱۰۰۰ معلم برای حوزه ابتدایی و ۲۰۰ نفر برای حوزه متوسطه در نظر گرفته شده اند. چنانچه با این تعداد، ظرفیت نیروی انسانی تکمیل نشود، دوباره درخواست مجوز خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->