مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور مصرف انسولین ۲۴۰ درصد بیش از نیاز کشور است
سرخط خبرها

به گفته مدیران آموزش و پرورش خراسان رضوی، دانش آموزان از نظر ذهنی و جسمی دچار تنبلی و سستی شده اند

  • کد خبر: ۱۳۳۷۶۷
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
به گفته مدیران آموزش و پرورش خراسان رضوی، دانش آموزان از نظر ذهنی و جسمی دچار تنبلی و سستی شده اند
نشست گردهمایی معاونت متوسطه آموزش و پرورش استان، بهانه‌ای شد تا چهار حوزه آموزش متوسطه دوره اول و دوم نظری، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کارودانش، تکنولوژی و گروه‌های آموزشی متوسطه و کارشناسی مدارس نمونه دولتی و شبانه روزی دور هم جمع شوند و از الزامات این دوره حساس آموزشی سخن بگویند.

زهرا زنگنه | شهرآرانیوز؛ به گفته معاون اداره آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی،  معاونان آموزش متوسطه باید برنامه ادارات را هویت ساز و رشد دهنده تعریف و بازیابی کنند تا حوزه کاری آن‌ها به سمت نگاه آینده گر هدایت شود.

محمود رضائی بر ضرورت پرورش و تفکر خلاق در دانش آموزان و اهمیت خلاقیت و هنر در نظام‌های آموزشی تأکید کرد و استفاده از برنامه ریزی استراتژیک، تعلیم و تربیت همه جانبه، استفاده از همه ظرفیت‌ها و اتخاذ رویکرد تلفیقی در آموزش و پرورش را به عنوان ویژگی‌هایی کارآمد و نوین برشمرد. وی افزود: آینده نگری و آینده شناسی، به کارگیری شیوه‌های فعال مشارکتی و تجربی در آموزش و استفاده از فناور‌ی های نوین اطلاعاتی و ارتباطی در نظام‌های آموزشی نیز از دیگر ویژگی‌های این نوع آموزش هستند و باید به آن‌ها توجه کرد.

رئیس اداره آموزش متوسطه دوره اول و دوم نظری در حاشیه این مراسم با اشاره به افت تحصیلی شدید دانش آموزان در دوسال و نیم گذشته بیان کرد: در این طرح نگاه ما به این صورت بوده تا با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و فضای حضوری ایجاد شده، تعلیم و تربیت به صورت تلفیقی اتفاق بیفتد. بیشتر به دنبال این هستیم که با توجه به اوضاع جدید، وضعیت تدریس معلمان نیز تغییر پیدا کند.

علی اکبر فنودی درباره برنامه ریزی ویژه برای نسل جدید گفت: تاب آوری دانش آموزان در سال‌های گذشته کاهش پیدا کرده است و از نظر ذهنی و جسمی هم دچار تنبلی و سستی شده اند؛ بنابراین تعلیم و تربیت نباید با روش‌های سابق انجام شود. در این راستا برنامه ریزی‌هایی انجام شده است تا این کمبود‌ها را جبران کنیم. فضای مدارس باید فضای بانشاطی باشد و دانش آموزان را با کار‌های متنوع مهارتی دیگر آشنا کنیم تا احساس نشاط و شادابی کنند.

به عنوان مثال برگزاری اردو‌های درون و برون مدرسه‌ای می‌تواند کمک کننده باشد تا دانش آموزان بخشی از انرژی خود را تعدیل کنند. این مسئول حوزه آموزش و پرورش با توصیه به اولیا برای مراقبت بیشتر از دانش آموزان با توجه به مسائل حاشیه‌ای موجود در جامعه، اضافه کرد: دوران کرونا فرصتی بود تا اولیا نیز در تعلیم و تربیت به آموزش و پرورش کمک کنند. در دوران پساکرونا هم ما این توصیه را داریم تا اولیا در حد توان و تخصص خود برای جبران کاستی‌های آموزشی در کنار مدارس باشند. به عنوان مثال اولیا می‌توانند در برگزاری کلاس‌های تقویتی و فوق برنامه، همکاران ما را در مدارس یاری کنند.

رئیس اداره آموزش متوسطه دوره اول و دوم نظری درباره موضوع کمبود معلم در استان نیز افزود: سیاست دولت این بوده است که کمبود نیروی انسانی را از طریق به کارگیری معلمان شاغل، بازنشسته و حق التدریس جبران کند. باوجود به کارگیری همه این ظرفیت ها، باز هم وزارت آموزش و پرورش با کمبود نیرو مواجه شد و درنهایت برای جذب ۱۲۰۰ نفر در قالب خرید خدمات مجوز صادر کرد. از این تعداد ۱۰۰۰ معلم برای حوزه ابتدایی و ۲۰۰ نفر برای حوزه متوسطه در نظر گرفته شده اند. چنانچه با این تعداد، ظرفیت نیروی انسانی تکمیل نشود، دوباره درخواست مجوز خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->